Administraties

Bedrijfsadministratie

U bent al enige tijd bezig met uw onderneming en het wordt (weer) tijd voor een korte financiële evaluatie. Want weet u zeker dat uw bedrijfsadministratie nog steeds optimaal voldoet? Een goede administratie is tenslotte ook het fundament van uw onderneming. U kunt uw besluiten baseren op duidelijke cijfers én u voorkomt plotselinge verrassingen.
Als u dat wilt kan ik uw complete boekhouding overnemen. Wilt u (delen van) uw administratie zelf blijven doen, dan kan ik u daarin ook begeleiden en zo nodig controleer ik de boekhouding periodiek.
Bent u beginnend ondernemer en heeft u nog geen administratie? Kijk op Start onderneming

Salarisadministratie

Inmiddels is uw onderneming gegroeid en hebt u medewerkers in dienst. Of u bent directeur van uw eigen BV. Dat is geweldig, maar u ziet wel op tegen de gehele loonadministratie en/of u hebt onvoldoende tijd om dat zelf te doen. Ik neem die zorg graag van u over. U kunt de gehele loonadministratie bij mij onderbrengen, van het maken en verzenden van de salarisstroken voor uw personeel tot het onderhouden van de contacten met de belastingdienst en eventueel het pensioenfonds.